JAG och JGY samlar in pengar till Musikhjälpen

mh2014_stod

I år kraftsamlar vi på JGY tillsammmans för första gången och deltar i Musikhjälpens insamling för att bekämpa HIV.

Jämtlands Gymnasium har 2800 elever och 530 personal. Nog ska vi kunna sätta landets övriga skolor på plats och visa hur en riktig insamling går till? Alla som vill bidra kan på olika sätt göra det. Insamlingsbössor kommer att finnas i Lyan, på Sigges och Helges samt i våra bibliotek. Det finns också en digital insamlingsbössa som länkas via bl a Facebook. Klicka här så är du där: JAG och JGY Insamlingsbössa

Kanske har ni, på just ert program, en finurlig idé om hur ni kan dra in lite extra pengar? IM kommer att sälja boken JAG! så att det står härliga till och elever från Hv kommer att jobba hela onsdagen med att locka, lacka och massera. Vad vet vi? Kransar kanske ska bindas, bilar tvättas, bullar bakas, armbrytartävlingar arrangeras, luciasånger sjungas… You name it!

Under aftonen måndag den 8 december drar vi igång på riktigt och insamlingen kommer att pågå i 144 timmar.

Kontakta oss och berätta om hur ni vill håva in stålars så att vi får en överblick och kan samordna alla aktiviteter på ett snyggt sätt!

Under veckan kommer vi att lägga upp info fortlöpande på Facebook, Twitter, JGYs hemsida och på Z-online. Vi kommer såklart också försöka få lite mediabevakning.

Studiematerial för årets tema HIV samt mer info om Musikhjälpen hittar du här.
Använd gärna materialet i undervisningen!

Kolla hur vi ligger till här: Musikhjälpens karta och topplista

Heja oss! Nu hjälps vi åt och sätter JGY på Musikhjälpens karta!

Initiativtagare Sara Andersson och Johan Gyllander