Markentreprenaders stipendium tilldelades Joel Malmström, Jämtlands Gymnasium Bräcke

Torsdag den 26 januari besökte Markentreprenaders VD och delägare Bengt Olofsson Jämtlands Gymnasium Bräcke och höll en intressant och bra föreläsning för åk 1- och 2 anläggningsmaskinförare.

Föreläsningen handlade bl.a. om den bransch de skall möta efter studenten och vilka krav som idag ställs på en maskinförare samt vilka egenskaper de bör skaffa sig. De fick även veta att efterfrågan på duktiga maskinförare idag är stor, jobben väntar.

Men, det stora inslaget var utdelning av ett stipendium som Markentreprenader har instiftat och som i framtiden årligen kommer att tillfalla en elev i årskurs två, som förtjänat det.

I år för första gången tilldelades Markentreprenaders stipendium till:

Joel Malmström Baanl15A, Jämtlands Gymnasium Bräcke.

Joel fick stipendium för Ansvar, Professionell, Respekt. Han har uppvisat en bra vilja och attityd till utbildningen och dess krav, han har tagit ansvar för sin utveckling och visat goda kunskaper. Joel har också uppträtt respektfullt  och ansvarstagande gentemot sina kurskamrater, lärare och materiel.

Vi säger Grattis till Joel och hoppas att våra ettor tar sikte på nästa stipendium!

Bild 1: Joel Malmström
Bild 2: Bengt Olofsson, VD Markentreprenader AB, Joel Malmström och Lars Thorin, Rektor Bygg- och Anläggningsprogrammet Bräcke