ÖFK och Jämtlands Gymnasium för Musikhjälpen 2017

2014 engagerade sig Jämtlands Gymnasium i Musikhjälpen med fint resultat. Nu är det dags igen och i år slår vi oss samman med ÖFK. Årets mycket viktiga tema är ”Barn är inte salu!” och vi satsar på att under gemensam flagg överträffa landets övriga fotbollslag och skolor i insamlingen. Musikhjälpen pågår 11-17 december och sänds direkt från glasburen i Umeå. Vi hoppas att så många som möjligt vill vara med, hjälpa till och engagera sig; Elever, personal och program på alla våra enheter! Tänk stort, smått, fritt och kreativt! Vill ni kränga bullar? Ha en konsert? Serva bilar? Springa stafett till Umeå? Ge bort ett bidrag i julklapp eller kanske bara skänka en slant!?

Insamlingsbössor kommer att finnas i fik, bibliotek, reception, personalrum och i ÖFK-shopen. Vi har också en digital insamlingsbössa där man kan lämna ett bidrag via sms, betalkort eller Swish. Den digitala bössan visar också hur vi ligger till på topplistan.
Klicka här så kommer du direkt till vår bössa​.

ÖFK & Jämtlands Gymnasiums Auktion

Fredagen den 15 december kl. 12.00 kommer vi tillsammans att hålla en auktion på innergården mellan Wargentin och Sporthallen. Under auktionen kommer vi bland annat att auktionera ut en signerad matchboll, en signerad matchtröja, en dag med ÖFK, konst av Kajsa-Tuva och mycket mer. Elever från Ekonomiprogrammet jobbar nu för högtryck med att samla in fina föremål och sponsring från företag i länet. Patrik Zackrisson (Patriks Combo) leder auktionen tillsammans med några av våra elever och Roger Hansson (Ständut Blakk) m.fl. underhåller.

 

15 MBAuktionsföremål

 

Vill du/ni hjälpa till kring auktionen? Hör av er till oss! Vi ser t ex gärna kringaktiviteter som försäljning av fika, prylar och härliga upptåg! IM:s elever planerar t ex att sälja glögg, ekonomerna säljer kaffe, kakor och bröd, och Bygg- och anläggningsprogrammet Fyrvalla bidrar med fågelholkar.

Pågående
Ekonomiprogrammet har just nu tema Engagemang där de arbetar med events för att driva in pengar till Musikhjälpen på olika sätt. Bland annat planeras pantinsamling, kramförsäljning och fikabrödsförsäljning från olika kulturer.

På biblioteket på Wargentin kan du lämna in böcker som bara samlar damm hemma i din bokhylla. Biblioteket säljer böckerna och skänker pengarna till Musikhjälpen!