Bagare och konditor

Utbildningsort: Östersund
Poäng: 1200
Veckor: 40
Utbildningen genomförs på heltid

Nästa kursstart 180910 (slutdatum 190614)
Sista ansökningsdag är 180806.

Du ansöker via LärCentrum i den kommun du är folkbokförd.

Du får i skolans eget bageri, Bageri Crantzen lära dig att tillverka bröd, bakverk och konditoriprodukter följa recept samt att välja och hantera råvaror. APL ingår i utbildningen och du får gärna ha eget förslag och önskemål om plats. Andel skolförlagd tid kontra APL är beroende på elevens erfarenheter och kunskaper.

Mer information: 010-490 2632vux@jgy.se

Studieplan

Bageri 1 (BAGBAG01) 100
Bageri 2 (BAGBAG02) 200
Bageri 3 (BAGBAG03) 100
Bageri 4 (BAGBAG04) 100
Choklad och konfektyr (BAGCHO0) 100
Hygien (HYGHYG0) 100
Konditori 1 (BAGKON1) 100
Konditori 2 (BAGKON2) 200
Konditori 3 (BAGKON3) 100
Konditori 4 (BAGKON4) 100