Digital programdag 25/11

Den 25 november bjuder Jämtlands Gymnasium, Dille, Storsjögymnasiet och Östersunds Gymnasieskola in elever från åk 9 till vår digitala programdag.

OBS! Chatten är inställd! Vi måste begränsa antalet elever som är på plats samtidigt för att minska risken för smittspridning. Hoppas ni har förståelse för detta.

Den digitala programdagen är en livesändning där våra elever svarar på frågor om sina program och hur det är att gå på gymnasiet. Förutom livesändningen kommer vi att ha en livechatt öppen där det finns möjlighet att ställa ytterliga frågor.

Varje program kommer att ha en egen sändningstid som är 15 minuter och samtidigt som programmets livesändning pågår är deras livechatt öppen. Chatten kommer att pågå samtidigt men är öppen för frågor ytterligare 15 minuter efter sändningstiden, dvs chatten är 30 minuter lång. Se program längst ner.

Tanken är inte att eleverna ska sitta en heldag och titta på livesändningen, men vi vill att de tittar på introdelen som börjar kl 8:30. Därefter kan de bestämma vilka program de vill ta del av. 

Hela livesändningen spelas in och kommer vara tillgänglig att titta på i efterhand.

1 MBProgramtablå digital programdag

Programinformation Jämtlands Gymnasium

Förbered er gärna inför den digitala programdagen genom att läsa på om de olika programmen på vår hemsida, titta på programfilmer och filmer om våra skolor.

Information om våra program hittar du HÄR

Våra programfilmer hittar du HÄR

Här ser du våra nya skolfilmer: