
Bagare och konditor
Utbildningsort: Östersund
Poäng: 1200
Veckor: 40
Utbildningen genomförs på heltid
Nästa kursstart 190909 (slutdatum 200612)
Sista ansökningsdag är 190616.
Du ansöker via LärCentrum i den kommun du är folkbokförd.
Du får i skolans eget bageri, Bageri Crantzen lära dig att tillverka bröd, bakverk och konditoriprodukter följa recept samt att välja och hantera råvaror. APL ingår i utbildningen och du får gärna ha eget förslag och önskemål om plats. Andel skolförlagd tid kontra APL är beroende på elevens erfarenheter och kunskaper.
Mer information: 010-490 2632, vux@jgy.se
Studieplan
Bageri 1 (BAGBAG01)
100
Bageri 2 (BAGBAG02)
200
Bageri 3 (BAGBAG03)
100
Bageri 4 (BAGBAG04)
100
Choklad och konfektyr (BAGCHO0)
100
Hygien (HYGHYG0)
100
Konditori 1 (BAGKON1)
100
Konditori 2 (BAGKON2)
200
Konditori 3 (BAGKON3)
100
Konditori 4 (BAGKON4)
100