Det här erbjuder vi

Du kanske inte tänker på det varje dag, men hos Jämtlands Gymnasieförbund är du mer än bara försäkrad när du jobbar. Att jobba hos oss ska vara både tryggt och förmånligt.

Anställningstrygghet – Trygghet är viktigt för oss och därför tar vi hand om dig både under och efter din anställning.

  • Alla medarbetare på Jämtlands Gymnasieförbund är försäkrade för sjukdom och arbetsskada.
  • Vi tycker att det är viktigt att både pappor och mammor tar ut föräldraledighet. Därför erbjuder vi alla våra medarbetare förstärkt föräldrapenning, som en viktig del av kollektivavtalet.
  • Vi vill att du ska ha stenkoll på din framtida pension och erbjuder alla anställda möjligheten att nyttja pensionsrådgivningstjänsten Lifeplan.
  • Omställningsfonden är en typ av försäkring som tar vid om arbetstagaren blir uppsagd på grund av arbetsbrist. Fonden ger ett individanpassat stöd och det kan handla om allt från jobbcoachning, utbildningar och vissa fall ekonomiskt stöd.

Bildskärmsglasögon – Alla medarbetare på Jämtlands Gymnasieförbund har möjlighet att boka en kostnadsfri synundersökning via vår förmånsportal. Om undersökningen visar att bildskärmsglasögon behövs, står arbetsgivaren för dessa.

Flextid – För dig som är uppehålls- eller semesteranställd finns möjligheten att nyttja flextid.

Friskvård – Vi tror att friskvård bidrar till bättre hälsa, minskad sjukfrånvaro och ett rikare liv för alla. Därför erbjuder vi ett friskvårdsbidrag till alla anställda.

Företagshälsovård – Vi vill att alla medarbetare ska må bra på arbetet och att det ska vara en god arbetsmiljö. Ibland händer det dock att det inte helt fungerar och då finns företagshälsovården till hjälp.

Förmånsportalen – I vår förmånsportal (j!ynnest) finns ett rikt utbud av förmånliga erbjudanden inom en mängd olika kategorier.

Kompetensutveckling – Som en del i vår kompetensutvecklande verksamhet, har alla medarbetare tillgång till Kommunutbildningars filmade webbutbildningar.

Löneväxla (pensionsväxla) – Vi ger medarbetare, under vissa förutsättningar, möjligheten att löneväxla. Det innebär att du byter en del av din bruttolön mot extra pension. 

Semesterväxling – Alla semesteranställda har möjlighet att semesterväxla. Det innebär att en medarbetare byter bort sitt semestertillägg mot fler lediga dagar under året.

Varmt välkommen att skicka in din ansökan och skulle du ha några funderingar som inte besvaras här, kan du alltid ställa dina frågor via e-post!