Personal åker skidor tillsammans i Åre

Det här erbjuder vi

Hos oss på Jämtlands Gymnasieförbund är din trygghet och dina förmåner viktiga för oss. Vi vill att du ska känna dig säker och uppskattad varje dag på jobbet.

Anställningstrygghet

  • Alla medarbetare på Jämtlands Gymnasieförbund är försäkrade mot sjukdom och arbetsskador.
  • Vi uppmuntrar både mammor och pappor att ta föräldraledighet och erbjuder förstärkt föräldrapenning som en del av vårt kollektivavtal.
  • För att du ska ha full kontroll över din framtida pension erbjuder vi alla anställda tillgång till pensionsrådgivningstjänsten Lifeplan.
  • Vid eventuell uppsägning på grund av arbetsbrist ger Omställningsfonden individanpassat stöd, inklusive jobbcoachning, utbildningar och i vissa fall ekonomiskt stöd.

Flextid

För dig med uppehålls- eller semesteranställning erbjuder vi möjligheten att använda flextid, vilket ger dig större flexibilitet och bättre balans mellan arbete och fritid.

Friskvård

Vi är övertygade om att friskvård leder till bättre hälsa, minskad sjukfrånvaro och ett rikare liv. Därför erbjuder vi alla anställda ett generöst friskvårdsbidrag som kan användas för en mängd olika hälsofrämjande aktiviteter, vilket ger dig möjlighet att investera i ditt välmående och din livskvalitet.

Förmånsportalen

I vår förmånsportal, j!ynnest, hittar du ett brett utbud av förmånliga erbjudanden inom olika kategorier. Här kan du nyttja ditt friskvårdsbidrag direkt i portalen utan att behöva ligga ute med pengar. Dessutom erbjuder vi generösa rabatter på produkter, möjligheten att teckna avtal för en förmånscykel och mycket mer.

Företagshälsovård

Vi strävar efter att alla medarbetare ska trivas och må bra i en positiv arbetsmiljö. Om problem ändå skulle uppstå, finns företagshälsovården tillgänglig för att erbjuda stöd och hjälp. Detta innebär att du alltid har tillgång till professionell rådgivning och hälsovård för att säkerställa ditt välmående på arbetsplatsen.

Kompetensutveckling

Som en del av vår satsning på kompetensutveckling har alla medarbetare tillgång till Kommunutbildningars omfattande bibliotek av filmade webbutbildningar. Detta ger dig möjligheten att utveckla dina färdigheter och kunskaper när det passar dig bäst.

Löneväxla (pensionsväxla)

För medarbetare som uppfyller vissa grundkrav erbjuder vi möjligheten att löneväxla, vilket ger dig större kontroll över din framtida ekonomi. Detta innebär att du kan byta en del av din bruttolön mot extra pensionsavsättningar, vilket kan resultera i en högre pension och ökad trygghet vid pensioneringen.

Semester & Semesterväxling

I vårt kollektivavtal har vi avtalat om sex extra semesterdagar från det år du fyller 40, och ytterligare en dag från och med det år du fyller 50. Dessutom har alla semesteranställda möjlighet att semesterväxla och byta sitt semestertillägg mot ännu fler lediga dagar under året. Detta ger dig extra tid för vila, återhämtning och att njuta av livet utanför arbetet.