Skolans medarbetare umgås i personalrum

Lediga tjänster

I listan nedan hittar du de lediga tjänster som för närvarande utannonseras hos oss. Klicka på den tjänst som matchar din kompetens för att få mer information och ansöka.

Om det inte finns någon ledig tjänst som passar dig just nu, kan du enkelt prenumerera på lediga jobb. Klicka på knappen ”Prenumerera på jobb” och registrera din mejladress för att få uppdateringar om nya möjligheter.

 

Upptäck hur det är att jobba hos oss genom att läsa mer här. Vill du höra direkt från våra medarbetare? Klicka här för att lyssna på deras inspirerande berättelser och få en inblick i deras vardag.

Jämtlands gymnasieförbund söker just nu

Allmän handling

Alla ansökningar som skickas in till myndigheter och andra offentliga arbetsgivare blir offentliga handlingar. Det innebär att vem som helst kan begära ut och ta del av dina ansökningshandlingar från myndigheten.

Bakgrundskontroll vid rekrytering

Eftersom vi arbetar med barn och ungdomar, kräver vi att alla nyanställda visar upp ett giltigt registerutdrag från Polismyndighetens belastningsregister. Detta ska göras i samband med anställningen och behöver inte tas med till en eventuell anställningsintervju.