Jobba hos oss

Våra medarbetare är det viktigaste vi har och vi vill att våra medarbetare ska må bra, trivas och ha roligt på jobbet. Vi strävar efter att alla som arbetar hos oss, ska ha balans mellan arbete och privatliv, med hänsyn till livets olika faser. Förutom spännande arbetsuppgifter och en trevlig arbetsplats erbjuder vi en trygg anställning och bra personalförmåner.

Hos oss ingår alla i ett stort nätverk av kompetenta kollegor. Varje läsår startar vi med en medarbetardag för alla våra anställda. Där ges möjlighet att träffa alla nya och gamla kollegor, delta i workshops och lyssna på inspirerande föreläsningar.

Arbetsmiljö är viktigt för oss och vi satsar ständigt på våra lokaler för att ge dig en funktionell och trevlig lärandemiljö. Under de senaste fem åren har vi gjort stora investeringar för att personal och elever ska ha de allra bästa förutsättningarna. Förbundet har en väl uppbyggd strategisk och operativ stödfunktion i form av bland annat HR, ekonomi och IT som hjälper dig i din vardag.

På Jämtlands Gymnasieförbund ser vi internationalisering som något värdefullt både för våra medarbetare och våra elever. Vi har löpande ett stort antal internationella projekt igång, där lärare dels kan åka på jobbskuggning, kompetensutveckling på internationella konferenser och tillsammans med elever i olika utbytesprojekt.

Varmt välkommen att skicka in din ansökan och skulle du ha några funderingar som inte besvaras här, kan du alltid ställa dina frågor via e-post!

Lärarpraktik-VFU/KPU

Studerar du till lärare och är intresserad av att göra praktik hos oss?

Vi erbjuder praktik (VFU -verksamhetsförlagd utbildning eller KPU – kompletterande pedagogisk utbildning) på våra skolenheter. Våra lärare/handledare är kompetenta och erfarna och säkerställer en bra praktikperiod.

Vill du göra din praktik i Östersund kontaktar du gunilla.jonsson@jgy.se Gäller din praktik någon annan ort inom Jämtlands Gymnasieförbund skriver du till info@jgy.se